21/2/10

Ένας θα σώσει την Ελλάδα...
Τραγικά πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε τούτον το τόπο. Έκτακτα μέτρα φορολογίας, μείωση επιδομάτων, μείωση μισθών, φήμες για κατάργηση του 14ου μισθού, απαντήσεις με απεργίες, μπινελίκια από τους ευρώ-εταίρους μας για την κατάσταση της οικονομίας μας σε σημείο που κάποιοι είπαν και ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της απομάκρυνσης μας από την ευρώ-ζώνη, και άλλα πολλά παρόμοια.


Και μέσα σε όλα αυτά έχεις και τον Σαμαρά , σαν να έχει βγει από την κρυογονική ένα πράγμα, σαν να τον είχαν καταψύξει με υγρό άζωτο πριν από 7-8 χρόνια και τώρα τον ξεπαγώσανε και τον κάνανε αρχηγό της ΝΔ, χωρίς όμως να τον ενημερώσουν ούτε για το ποιος ήταν πρωθυπουργός πριν αλλά ούτε και τι έκανε.

Αγανάκτηση!

Απογοήτευση!

Συναισθήματα που κυριαρχούν στην ψυχή όλων μας τελευταία. Όχι γιατί θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να το ξανασηκώσουμε μετά από 5 χρόνια αλλά γιατί κανείς από αυτά τα λαμόγια που αρπάξανε τα φράγκα του κοσμάκη δεν θα πάθε τίποτα. Και όχι μόνο δεν θα πάθει τίποτα αλλά και στις επόμενες εκλογές θα είναι και πάλι υποψήφιος!

Πότε επιτέλους θα τιμωρηθεί κάποιος για τις λαμογιές και τις καταχρήσεις αλλά και για την κακοδιοίκηση αυτή;

Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι ότι θέλω να δω έναν από δαύτους, μόνον έναν, να επιστρέφει αυτά που άρπαξε. Θέλω να δω να κατάσχονται τα περιουσιακά του στοιχεία. Θέλω να δω να βάλουν έναν στη φυλακή, και ας βγει και μετά από 6 μήνες. ΈΝΑΣ!

ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!


* Ένα μπράβο θέλω να πω στον Παπουλία που ζήτησε δημοσίως την μείωση του μισθού του!
** Κωστάκη, έφυγες (όπως κάνουν όλα τα λαμόγια) και ξέχασες να μαζέψεις τα "σκουπίδια" σου!
*** Γιωργάκη, εκτός το ότι πρέπει να μαζεύεις αμέσως τα δικά σου "σκουπίδια" (όταν εμφανιστούν) θα ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψεις και του Κωστάκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια: